Nejnovější recenze ze sekce Přípravky proti lupům
atopický ekzém mizí už po dvou dnech
- Opravdu funguje
Je to jedine co mi opravdu pomaha
- skvělý na lupy
mohu jen doporučit
- 100% zbaví lupů ale i kožních problémů
na lupy neznám nic lepšího
Po dlouhém zkoušení, zatím první produkt, který vypadá, že bude fungovat:) Takže doporučuji.
Super !!!
Davines NATURALTECH Purifying ošetřující gel pro pokožku s lupy 150 ml
Přidáno: 7. března 2013
(naposledy upraveno 7. března 2013)
Zakoupeno v MameRadiVlasy
- ucinny na suchou vlasovou pokozku; v kombinaci se samponem vcelku 100%
ucinny, prijemna vune
zatím poměrně krátká doba používání, ale jeví se jako účinný
přípravek na lupénku.
- Účinný prostředek na psoriázu a atopický exem
- Nevýhodou je cena
Kdo má lupénku nebo atopický exém, doporučuji. Lupénku sice zcela nevyléčí, ale i tak je výsledek používání uspokojující.
- bez kortikoidů
- pomáhá
- O P R A V D U P O M Á H Á !!!
- nemáte pocit mastnoty
- zdravotní pojišťovny, které radši přispějí na kortikoidy než na něco co opravdu pomáhá
- po použití chvíli neberte do rukou žádné dokumenty - byly by hned mastné, neberte do ruky ani potištěný papír - pustí barvu
- při aplikaci na poraněnou kůži to palí (mast i spray)
- při aplikaci na zdravou kůži to zebe (spray), tak nepeskujte děti, že uskakujou:-)
Mažu syna Skincapem už 14 let. Díky tomu nemusel nikdy používat klasické kortikoidové masti. Skincap kdysi býval na předpis, ale nakonec byl uvolněn do volného prodeje. Nechci nikoho přemlouvat, ale to spokojený dítě za ty peníze stojí :) . PS: Někdy dojde na začátku aplikace ke zdánlivému zhoršení. To obyčejně během dvou až tří dnů odezní a pak už je to jenom lepší.
úleva pro pokožku postiženou lupénkou
- Kadný ohlas
- vysoká cena
Nevím,jak se má správně používat,jak dlouho ho nechat na hlavě,Koudelková
po aplikaci na rukou zůstává lehce lepivý film, ale vlasy přípravek nijak nezatěžuje, dobře se aplikuje
- Zabýrá při lupénce(alespoň u mě)
- Nevyléčí
- Nutnost používat pořád dokola
Produkt mi pomáhá při odstraňování odlupujíci a zarudlé pokožky při lupénce.Používám při zábalech do ig.pytlíků(lupenkáři znají :-( )Rychlá odezva na léčbu,bohužel,stejně rychlá recidiva.Při větším výsevu na těle,celkem rychle zpotřebováno.Není to zrovna levná záležitost.
- Skvěle promaže a zanechá na pokožce příjemný film bez známek mastnoty
Dcera používá sprej na atopický ekzém, je s ním moc spokojená,je to totiž jediné co jí skutečně pomáhá.
- Jediný lék, který pomáhá při projevech lupénky.
- Je velmi drahý,nechápu proč pojištovny hradí všechno možné,jen to co pomáhá ne!!
Nic jiného nepomáhá
S lupénkou se trápím už 27 roků
Doporučuji všem kdo má kožní problémy
Můj manžel si jej velmi chválí, pomáhá mu promastit suchou kůži na hlavě.
- Super výrobek
Super dungující výrobek a o 100 % levnější než v salonech
- Dobrá na svědící pokožku s tvorbou lupů.
Používám 1x týdně a pomáhá.
dobrý
Zobrazuji 281 - 300 ze 311 recenzí « Předchozí 1...12 13 14 [ 15 ] 16 Další »