Nejnovější recenze ze sekce Přípravky proti lupům
- Je skvělý na potlačení nepříjemných projevů lupénky
- Tento produkt kupuji pravidelně
- Snadná a rychlá aplikace
- Viditelné výsledky do 3-4dní
- výrobek je drahý
I přes vyšší cenu doporučuji k léčbě lupénky, když mám tento problém, jsem ochotna zaplatit a výsledek je patrný
- vysoká účinnost, krásná vůně.
Výsledek použití-vlasy a pokožka bez lupů.Valsy po použití nabydou na objemu a lépe drží tvar.
- už jsem zkoušela vše a nic nepomohlo ani primář kožního oddělení :( ALE SKIN CAP SPRAY-JE ZÁZRAK!!!!!!! děkuji výrobci
- mohl by být levnější-nebo by mohla pomoci pojištovna
8 let jsem zkoušela až mi doporučila známá tento zázrak doporučuji všem kdo jsou bezradní s lupénkou a atopikům
- Vynikajíí proti lupům.
S produktem mám dlouhodobé dobré zkušenosti. Doporučuji všem, kteřímají problémy s lupy. Jediné negativum, se kterým jsem se setkala, byla špatně uzavřená nádobka a tím určité ztráty při přenosu nákupu domů.
- jediný produkt za 7 měsíců, bez kortikoidů, který mi pomohl při lupénce hlavy
doporučuji, bez kortikoidů, zabírá do 24 hodin na mokvání kůže, po týdnu lze používat jen při potížích.
Výborně řešená aplikace.
- Okamžité odstranění kožních problémů
- Čistota pokožky
- Bez kortikoidu
Uričtě doporučuji na dočasné odstranění kožních problémů původu lupénka nebo dermatitída
Subrina Recept Lotion proti lupům Intensive 200 ml
Přidáno: 19. ledna 2012
(naposledy upraveno 19. ledna 2012)
Zakoupeno v vlasy-kosmetika.cz
- tento produkt kupodivu funguje i na lupenku ve vlasech, jsem spokojená, ve spojení s odpovídajícím šamponem je super
toto je první produkt, který vyhovuje nejen mě, ale doporučuji ho i mým zákzníkům, nemá na lupy a lupenku ve vlasech chybu, kupodivu zabírá i na ekzem na rukou, jen nesmí přijít do styku se sliznicemi ( při použití jinde po těle, ale na to vlastně není určený :-)) )
kvalitni produkt
- Mám tento přípravek chviličku, je příjemný nemastí a nesvědí po něm hlava.
- Aplikování až k pokožce hlavy je dokonalé.
Dobře účinkuje, skvěle se nanáší.
Skin-Cap sprej 200 ml
Přidáno: 25. května 2011
(naposledy upraveno 25. května 2011)
Zakoupeno v Lékárna.cz
- Účinný, zlepšení do třetího dne.Nyní používám jen na doléčení. Je to první produkt, který mi pomohl.Doporučuji.
- Vzhledem k očividné mastnotě hlavy možno používat jen když jste doma.
Mastnotu vlasů je třeba brát jako součást léčby, výrobek zabírá a pomáhá.
Zobrazuji 301 - 311 ze 311 recenzí « Předchozí 1...12 13 14 15 [ 16 ]