Nejnovější recenze ze sekce Přípravky proti lupům
Po 14 dnech je pokožka světlejší, zarudlá místa se ztrácejí. produkt doporučuji.
- První pomoc při lupénce.
- Je to jeden z mála produktů, který je oblíbený většinou.
- Cena. V tomto obchodě ještě jedna z nejlepších.
- Splňuje to na co ho potřebuji. Lupy zmizely.
- Rychle zmírňuje poškození kůže. Menší lokality zcela zmizí.
Myslím, že to pomáhá proti lupům.
Potřebovala jsem sérum na suchou pokožku hlavy, začaly se mi dokonce dělat i lupy. Sérum jsem aplikovala teprve dvakrát po pár dnech a již i po prvním použití byla vidět změna. Je velice příjemné a krásně bylinkově voní.
Cenově mi přijde odpovídající, cena je střední..
- Pravidelným používáním udržuji svoji kůži bez projevů lupénky.
- Vyšší cena.
Už po prvním umytí jsem cítila výsledek. Tak snad to není jenom pocit a opravdu se mi zlepší kvalita pokožky.
- Pomáhá při prblematické pleti....
- Výborná to věc! jsem maximálně spokojena :)
Mám lupénku ve vlasové pokožce , vyzkoušela jsem spoustu různých preparátů a Lupulan mi pomáhá asi nejvíc. Moje obtíže velmi zmírnil, používám ho téměř denně, je moc příjemný, pokožka je po něm vyživená, nesvědí, vlasy nezůstávají mastné. Je to velká úleva.
Super kvalitní, příjemný
- Nemohu se vyjádřit ke zkušenostem s produktem, byl to dárek pro kamaráda
Seborin Haarwasser vlasová voda proti lupům 400 ml
Lukáš
Přidáno: 26. února 2020
(naposledy upraveno 26. února 2020)
- Doopravdy funguje
Vyzkoušel jsem velmi přípravků i blížící se k 1 tis. Od přírodních po chemické i zdravotní. Toto sérům mi zabralo a doopravdy funguje perfektně. Doporučuji!
Lupénku sklidňuje při používání mě nesvědí ,pro mě lepší než mastičky.
- opravdu je účinný
Okamžitá úleva. Nutno počítat s tím, že mastí vlasy.
- Pouzivam to kazdy den
- velmi dobře mi zklidnil vlasovou pokožku, příjemný, nemastí, dá se dobře spláchnout
- neodstraní příčinu lupů
- Prozatim jediny pripravek, ktery mi skutecne pomohl (lupenka ve kstici) bez kortikoidu, ucinek viditelny jiz po prvnim uziti, po tydnu projevy lupenky zcela vymizely
- Trochu cena, ale pro ten vysledek to stoji za to
Zobrazuji 101 - 120 ze 311 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...16 Další »